Günlük Gazeteler

Hava Durumu

İSTANBUL

Bülten

FLORMAR

KISS ME MORE

“TÜM ÖPÜCÜKLERE

YETECEK KADAR KALICI”

Başarılı ve ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün marka yüzü olduğu Flormar’ın;  göz alıcı ambalajı ile dikkat çeken yepyeni likit ruju “Kiss Me More”  mat görünümlü dudaklar için bulaşma yapmayan formülü ile

 tüm öpücüklere yetecek kadar kalıcı!

Flormar’ın yepyeni likit mat ruju “Kiss Me More”;  uzun süre kalıcı ve bulaşma yapmayan özel fomülü, göz alıcı ambalajı, 16 renk seçeneği ile makyaj severlerin yeni favorisi olacak.

 

“Tüm öpücüklere yetecek kadar kalıcı” olan “Kiss Me More”; dudaklara yoğun renk verirken, üçgen şeklindeki özel aplikatörü dudağı kavrıyor ve kolay uygulama sağlıyor.

Uyguladıktan bir süre sonra matlaşarak sabitlenen ve içeriğindeki özel yağlar sayesinde dudağı kurutmayan “Kiss Me More” yumuşak, pürüzsüz ve kremsi yapısı, bulaşmayı engelleyen formülüyle tüm gün dudaklarda kalarak yapışkanlık hissi vermeden, dövme etkisi yaratıyor.

Rol aldığı projelerle son dönemde adından sıkça söz ettiren, başarılı ve ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü güzelliği ve duruşuyla, yeni bir ruj deneyimi sunan “Kiss Me More”un reklam yüzü olarak, “tüm öpücüklere yetecek kadar kalıcı” ruju arayan tüm kadınların sesi olacak.

Sezonun en trend tonlarından oluşan 16 farklı renk seçeneği ile “Kiss Me More”,

mat görünmü uzun süre dudaklarında taşımak ve dudakları ile akıllarda kalmak isteyen tüm kadınların vazgeçilmezi olacak .

www.flormar.com.tr

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

Kış hastalıklarının şifası 'beyran'da

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'in tescilli lezzetleri arasında yer alan "beyran", nezle, grip gibi solunum yolu hastalıklarına adeta şifa oluyor.

GAZİANTEP - (AA) - UNESCO tarafından gastronomi dalında "yaratıcı şehirler" ağına dahil edilen Gaziantep'in tescilli lezzetlerinden "beyran" bağışıklık sistemini güçlendirerek adeta hastalıklara derman oluyor.

Çok yüksek ateşte pişirilmesinin yanı sıra içindeki kuzu eti, baharat ve bol sarımsakla ağızları tatlandıran beyran, şifa niyetine de içiliyor.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Araz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beyranın nezle, grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara iyi geldiğini söyledi.

Beyranın bağışıklık sistemini güçlendirdiğine dikkati çeken Araz, "İçerisindeki kırmızı biber, sarımsak ve limon, nezle ve grip gibi solunum yolu enfeksiyonlarının atlatılmasına destek sağlıyor. Nasıl ki daha önceleri hasta olduğumuzda annelerimiz et suyu, tavuk suyu çorbası yaparlardı. Bu da aynı şekilde hastalıklara iyi geliyor. Özellikle içindeki malzemelerin bağışıklık artırıcı etkisi oluyor. Gaziantep'te yaz, kış tüketiliyor ama kışın daha etkili oluyor." dedi.

"Şifa bulmak niyetiyle gelenler oluyor"

Beyran ustası Mehmet Yozbatıran ise özellikle kış aylarında çok tüketilen beyranın haşlanmış kuzu eti ve pirinçle yapıldığını anlattı.

Beyranın bol sarımsak ve baharatla daha da lezzetli hale geldiğini vurgulayan Yozbatıran, şunları söyledi:

"Osmanlı döneminden kalma çok eski bir yemektir. Gaziantep'e özgüdür. Kışın daha çok talep oluyor. Yaz aylarında da yurt dışından özellikle hafta sonları şehir dışından beyran yemek için gelenler oluyor. Lezzetli, harika olduğunu söylüyorlar. Asıl vitamin, kalsiyum suyumuzda. Kemik ile et 8-9 saatte pişer. Doktorlar bile beyran, kelle paça yeme tavsiyesinde bulunuyor. Şifa bulmak niyetiyle gelenler oluyor. Burada bol acılı beyran yedikten sonra rahatlayıp gidiyorlar. Biz burada şifa dağıtıyoruz. Beyranı ilk kez yiyenler, daha önce böyle biz lezzet tatmadıklarını söylüyorlar. Ne kadar usta olursan ol, bu işi sevmezsen lezzet veremezsin. Biz sevgimizi de katıyoruz."

"Özlüyorum"

Fahri Savcılı ise Almanya'dan geldiği belirterek "Gaziantepliyim. Almanya'da yaşıyorum. Buraya gelir gelmez ilk işim beyran yemek oluyor. Yaz kış benim için vazgeçilmez. Sağlığa faydalı olduğunu söylüyorlar. Hep özlüyorum. Almanya'daki arkadaşlarımıza da Gaziantep lezzetlerinden bahsediyoruz." diye konuştu.

Ruşen Yılmaz ise beyranı çok lezzetli bulduğunu ifade ederek özellikle soğuk havalarda limon suyuyla tüketmenin faydasını gördüğünü vurguladı.

Kırgızistan'dan gelen Tolkun Abikeeve de Gaziantep mutfağına ait lezzetleri ilk kez tattığını ve çok beğendiğini, özellikle kebabı çok sevdiğini kaydetti.

Haber tarihi: 27 / 10 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: PFDK, Caner Erkin'e 6 maç men cezası verdi
Sonraki: Semih Erden, Beşiktaş Sompo Japan'da




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: pluscreativeajans.com