27 Şubat 2021 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı 8.471.616 kişiye ulaştı.
7,4206
8,9568
1.471,39
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutlansa da, çocukların 100. yıl çoşkusunu ikiye katlamak isteyen ebeveynler, Lumberjack İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu’nda aradıkları hediyeyi buluyor!
Miniklerin renkli dünyalarına hitap eden koleksiyonlar hazırlayan Lumberjack, rahat taban yapıları ve şık modelleriyle göz dolduruyor. Çocuk modasında da yükselen bir trend haline gelen ugly sneakerlar koleksiyonda öne çıkarken cırt cırt ve bağcık detaylarıyla çocukların beğenisine sunuluyor. Soft tonların hakim olduğu modeller, mavi, turuncu, pembe gibi canlı renklerle hareketlenirken, birbirinden trend senakerlar çocukların bayram coşkusuna eşlik ediyor.
Popeyes’tan “#EVDEKAL Aile Menü” güvenle kapınızda
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.