logo

02 Mayıs 2020

Hazal Subaşı doğum günü ile TT oldu Hazal Subaşı kim

Hazal Subaşı doğum günü ile TT oldu Hazal Subaşı kim

2 Mayıs 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Hazal Subaşı, 2 Mayıs’a girdiğimiz ilk dakikalardan itibaren binlerce doğum günü mesajı aldı. Subası, kısa süre içinde Twitter’da TT oldu.

HAZAL SUBAŞI KİM?
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmekte olan Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler almıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve başrol oynamıştır TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Show Tv’de yayınlanan Çukur dizisinin kadrosuna katılmıştır.

Filmografisi
Yıl Dizi ve filmler Rol Notlar
2016-2018 Adını Sen Koy Zehra Kaya Kervancıoğlu Başrol Oyuncusu, Kanal: TRT 1, Star TV
2018 Bir Umut Yeter Elif Özkan Karabey Başrol Oyuncusu, Kanal: Kanal D
2019 Halka Bahar Berkes Başrol Oyuncusu, Kanal: TRT 1
2019- Çukur Nehir Başrol Oyuncusu, Kanal: Show TV
Ödülleri
Yıl Ödül Veren Organizasyon Kategori
2015 Miss Turkey Üçüncülük[3]
2018 Kıbrıs Havadis Medya Ödülleri Yılın En İyi Kadın Oyuncusu[4]

Etiketler: » » » » » » »
Share
#

SENDE YORUM YAZ