Malatya’da iki grubun silahlı kavgasında 1 kişi yaralandı.
Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Cengiz Topel Caddesi üzeri Güneş sokakta alacak verecek mevzusu yüzünden tartışan iki grup arasında kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada açılan ateş sonucu bel ve bacak bölgelerine kurşun isabet eden M.Ö. yaralanırken, olayın şüphelileri olduğu ileri sürülen S.T. ile O.Ç. kaçarak bölgeden uzaklaştı.
Yaralı şahıs ihbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler çevrede bulunan 2 aracın isabet aldığını belirlerken, 2 adet tüfek kartuşu ile bir adet de boş kovan buldu.
Ekiplerin olayın şüphelilerini yakalamak için başlatmış olduğu çalışmalar sürüyor.
MANŞET
16 gün önceSPOR
25 Mayıs 2022ASAYİŞ
25 Mayıs 2022YEREL HABERLER
25 Mayıs 2022EKONOMİ
25 Mayıs 2022MAGAZİN
25 Mayıs 2022MANŞET
25 Mayıs 2022OTOMOTİV
25 Mayıs 2022MAGAZİN
25 Mayıs 2022MANŞET
25 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.