Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) internet sitesinden yapılan açıklamada, Uluslararası Olimpiyat Komitesi, Uluslararası Paralimpik Komitesi ve Japonya hükümet temsilcilerinin, 24 Temmuz-9 Ağustos’ta yapılması planlanan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları‘nın, 23 Temmuz-8 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenmesini kararlaştırdığı belirtildi.
Tokyo’da 25 Ağustos-6 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan 2020 Paralimpik Oyunları‘nın ise 24 Ağustos-5 Eylül 2021 tarihlerinde yapılacağı aktarıldı.
GÜNDEM
1 gün önceMANŞET
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
3 gün önceMANŞET
5 gün önceASAYİŞ
6 gün önceMANŞET
7 gün önceGÜNDEM
8 gün önceDÜNYA
11 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.