Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya’da kaybolan ve içinde 4 Türk vatandaşının da yer aldığı helikopterle ilgili son bilgileri paylaştı.
Modena Valiliği’nden az önce bir haber geldiğini belirten Çavuşoğlu, ‘Helikopterin düştüğü bölge bulunmuş ancak henüz helikopter bulunamadı. Umarım vatandaşlarımız sağ salim kurtarılmışlardır. Gelişmeler hakkında bilgi geldikçe sizlerle paylaşacağız” dedi.
İtalya’da dün Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano Havaalanı’ndan kalkan bir helikopter radardan kayboldu. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano Havaalanı’ndan dün havalandıktan bir süre sonra radarda kaybolan Augusta Koala AW119 tipi helikopterdeki 7 kişiden 4’ünün Türk vatandaşı olduğu bildirildi.
GÜNDEM
6 saat önceGÜNDEM
16 saat önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
3 gün önceDÜNYA
3 gün önceDİĞER
4 gün önceGÜNDEM
4 gün önceGÜNDEM
5 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.