Düzce'de çıkan yangında 5 samanlık küle döndü

Düzce'nin Yığılca ilçesinde çıkan yangında 5 samanlık kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde çıkan yangında 5 samanlık kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, Yığılca'nın Bekirler köyünde İsmail K.'ye ait samanlıkta çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüyerek, 4 samanlığa daha sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri ile orman arazözleri sevk edildi. Yangınlar, köylülerin de yardımıyla güçlükle kontrol altına alındı. Yangın sebebiyle 5 samanlık küle döndü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

16 Eki 2023 - 03:15 - Diğer

Muhabir  Zeynep Tuğba Karaçam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Son Saat Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Son Saat Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Son Saat Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.