Mısır Cumhurbaşkanı es-Sisi ile ABD Dışişleri Bakanı Blinken bir araya geldi

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Mısır’ın başkenti Kahire’de bir araya geldi.

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Mısır’ın başkenti Kahire’de bir araya geldi.
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail-Hamas çatışmalarının yoğunlaşmasının ardından başladığı Orta Doğu turu kapsamında Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi. Görüşmede, Mısır ve ABD arasındaki stratejik ortaklığın güçlendirilmesi ve derinleştirilmesi, bölgedeki durum ve İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar ele alındı.
İsrail ile başladığı Orta Doğu turu çerçevesinde Ürdün, Katar, Bahreyn, Suudi Arabistan ve BAE’yi ziyaret eden Blinken’ın yarın yeniden İsrail’i ziyaret etmesi bekleniyor.

16 Eki 2023 - 04:00 - Dünya

Muhabir  Recai Önal


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Son Saat Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Son Saat Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Son Saat Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.