15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda park halindeki otobüs alev alev yandı

15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda park halindeki, şehirlerarası yolcu taşıyan bir otobüs alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Yangın, sabah saat 06.00 sıralarında 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, peronların alt kısmında bulunan park halindeki bir yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alevler saniyeler içinde otobüsü sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.
Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken yangın sonrası otobüste maddi hasar meydana geldi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

21 Eki 2023 - 10:25 - Asayiş

Muhabir  Ece Kirdudu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Son Saat Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Son Saat Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Son Saat Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.