Bahçelievler'de çıkan yangında tekstil deposu kullanılamaz hale geldi

Bahçelievler'de bir lojistik firmasına ait tekstil deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Bahçelievler'de bir lojistik firmasına ait tekstil deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken depo olarak kullanılan iş yeri kullanılamaz hale geldi.
Yangın saat 06.45 sıralarında Yenibosna Merkez Mahallesi Asena Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir lojistik firmasına ait, tekstil ürünleri depolanan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve alevler depoyu sardı. Alevleri gören iş yeri sahipleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine birçok ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü.
Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Tekstil deposu olarak kullanılan iş yerinde maddi hasar oluştu.
 

25 Eki 2023 - 08:08 - Diğer

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Son Saat Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Son Saat Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Son Saat Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.