• Aydın’da Adem Yüzer öldürüldü
      Aydın’ın Efeler ilçesinde bir şahıs tarafından sokak ortasında bıçaklanan Adem Yüzer bir ay sonra hayatını kaybetti.
    • Aydın’da Adem Yüzer öldürüldü
      29.03.2023 - 11:14 | Son Güncelleme:29.03.2023 - 11:14

      Olay, 27 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde Orta Mahalle 203. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.E. isimli şahıs, Adem Yüzer isimli şahsı kaldırımın kenarına yatırıp yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Yaşanan vahşeti görenlerin bağrışması ve ’ne yapıyorsun sen?’ diye seslenmesi üzerine Yüzer’in başından kalkan T.E., kısa bir süre sonra tekrar yanına geldiği şahsın bu defa kulağına bıçak sapladı.

      31 suç kaydı bulunan şüphelinin cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi

      Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Adem Yüzer yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olaydan sonra operasyon başlatan Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede şüpheli T.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli T.E.’nin uyuşturucu maddeden adam yaralama olayına kadar pek çok suçtan 31 ayrı sabıka dosyasının bulunduğu ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.E. çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

      Doktorların çabası hayatta tutmaya yetmedi

      Yüzer 1 aydır tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

      Aydın’da Adem Yüzer öldürüldü
      Aydın’da Adem Yüzer öldürüldü

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.