Ana Sayfa
  • MENU
  • Emlak
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • İş Dünyası
  • Yaşam
  • Asayiş
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
  • Diğer
  • Türk Dünyası
  • Köşe Yazıları
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
Son Dakika Haberler, Gündemden Sıcak Gelişmeler - Son Saat
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
İş Dünyası
Teknoloji
Spor
Eğitim
Diğer
    • Bakan Ersoy, Kelime-i Tevhid Hat Sergisi'ni gezdi
      Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gaziantep'te Kelime-i Tevhid Hat Sergisi'ni gezerek yapılan eserler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
    • Bakan Ersoy, Kelime-i Tevhid Hat Sergisi'ni gezdi
      13.07.2023 - 14:27 | Son Güncelleme:13.07.2023 - 14:27

      Bir dizi ziyaret ve programa katılmak için Gaziantep'te bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü'nde yer alan ve çeşitli sanatçılar tarafından yapılan Kelime-i Tevhid Hat Sergisi'ni gezdi. Gezi sırasında yapılan eserleri tek tek inceleyen Bakan Mehmet Nuri Ersoy, yetkililerden eserler hakkında bilgi aldı. Bakan Ersoy, ziyaret sırasında eserlerden bazılarının yapıldığı atölye ile Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü'nde yer kütüphane de incelemelerde bulundu.
      Bakan Ersoy'a ziyaret sırasında Vali Kemel Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile diğer protokol üyeleri eşlik etti.

      Bakan Ersoy, Kelime-i Tevhid Hat Sergisi'ni gezdi
      #MehmetNuriErsoy
      Son Dakika Haberler, Gündemden Sıcak Gelişmeler - Son Saat

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

    • Son Dakika Haberler, Gündemden Sıcak Gelişmeler - Son Saat
      Güncel Haberler
      • Roman toplumu projelerini Devlet Bahçeli’ye anlatıldı
        Roman toplumu projelerini Devlet Bahçeli’ye anlatıldı
      • 29 Ekim bugün Marmaray ve Metrobüs ücretsiz mi? ANKARAY, EGO, Başkentray İzban, ESHOT ve metrolar ücretsiz mi?
        29 Ekim bugün Marmaray ve Metrobüs ücretsiz mi? ANKARAY, EGO, Başkentray İzban, ESHOT ve metrolar ücretsiz mi?
      • 29 EKİM (BUGÜN) BANKALAR AÇIK MI? Resmi işi olanlar dikkat! 29 Ekim bankalar yarım gün mü çalışıyor?
        29 EKİM (BUGÜN) BANKALAR AÇIK MI? Resmi işi olanlar dikkat! 29 Ekim bankalar yarım gün mü çalışıyor?
  • Son Dakika Haberler, Gündemden Sıcak Gelişmeler - Son Saat
    • Künye
    • Önemli Telefonlar
    • KVKK Aydınlatma Metni
    • Hesap Bilgileri
    • Çerez Politikası
    • İletişim
    • Topluluk Kuralları
    • Hizmet Şartları
    • Gizlilik Sözleşmesi
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
  • facebook
  • Twitter
  • instagram
  • Linkedin
  • Youtube
© Copyright 2025 Son Saat Gazetesi Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Yazılım