• Bekir Bozdağ Urfa'da boş salona mı konuştu dolu salona mı?
      AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da partisinin aday tanıtım toplantısında boş salona karşı konuşmak zorunda mı kaldı? yoksa dolu salona mı? konuştu ve coşturdu.
    •  Bekir Bozdağ Urfa'da boş salona mı konuştu dolu salona mı?
      13.04.2023 - 23:27 | Son Güncelleme:13.04.2023 - 23:27

      Bu seçim aynı zamanda medya planlama ve algı yönetimi seçimi olduğunu söyleyebiliriz. Bir kısım medya salonun bomboş olduğunu söylerken bir kısım medya coşkulu dinleyici kitlesinden bahsediyor. Acaba bu tür seçimlerde algı yönetimi yapılmasın diye her salonlardan 360 derece kayıt yaptırmak gerekiyor zannedersem. Aynı toplantı aynı konuşma iki ayrı sonuç. 

      Daha önceleri Yozgat'tan milletvekili seçilen Bekir Bozdağ uzun yıllardır AK Partide siyaset yapmaktadır. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin eleştirileri sonucu geçmiş dönemde Adalet Bakanlığından ayrılmak zorunda kalan Bozdağ son Bakan atamaları sırasında Abdülhamit Gül yerine tekrar Adalet Bakanlığına getirilmişti. Ekonomik kriz, Kovid-19, deprem gibi büyük toplumsal sorunların sorumlusu olarak kabul edilen AK Parti'deki erime her geçen gün artarken AK Partinin Şanlıurfa  aday tanıtım toplantısındaki görüntüler söz konusu erimeyi bir kez daha gözler önüne serdi. Bekir Bozdağ aday tanıtımı sırasında salonun boş olması iktidarın önemli isimlerinden olan Bekir Bozdağ'ın moralini bozduğu ifade ediliyor. Salon gerçekten boş muydu yoksa dolu muydu bilemiyoruz.

      Bu resmin hangisi doğru. Boş salon mu? dolu salon mu? gazetecilik etik kuralları unutuldu mu?

       Bekir Bozdağ Urfa'da boş salona mı konuştu dolu salona mı?
       Bekir Bozdağ Urfa'da boş salona mı konuştu dolu salona mı?
       Bekir Bozdağ Urfa'da boş salona mı konuştu dolu salona mı?

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.