• Candan Erçetin Konyaaltı’nda sahne alacak
      Konyaaltı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu sevilen sanatçı Candan Erçetin konseri ile yaşatacak. Halk oyunları ekibinin gösterisinin de yer alacağı etkinlik 29 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.
    • Candan Erçetin Konyaaltı’nda sahne alacak
      25.08.2023 - 14:16 | Son Güncelleme:25.08.2023 - 14:16

      30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı tüm yurtta olduğu gibi Konyaaltı ilçesinde de coşkuyla kutlanacak. Konyaaltı Belediyesi, zaferin 101. yılını sevilen sanatçı Candan Erçetin’in vereceği konserle kutlayacak.

      Ücretsiz düzenlenecek etkinlikte Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları ekibi de gösteri yapacak. Konyaaltı Belediyesi önünde 29 Ağustos Salı günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek kutlamalar herkese açık olacak.

      “Zaferi birlikte kutlayalım”

      Zaferin 101. yılını büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı değerli sanatçımız Candan Erçetin’in belediye binamız önünde vereceği konserle kutlayacağız. Tüm halkımızı zafer coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

      Candan Erçetin Konyaaltı’nda sahne alacak
      Candan Erçetin Konyaaltı’nda sahne alacak

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.