• Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kurban Vekaletini Türk Kızılay’a Verdi
      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 yılı Kurban Bayramı dolayısıyla kurban vekaletini bu yıl da Türk Kızılay’a vererek, mazlum coğrafyalarda umut olmaya devam etti. Bu yılki 7 hisse kurban vekaleti Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
    • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kurban Vekaletini Türk Kızılay’a Verdi
      25.04.2025 - 09:48 | Güncelleme:25.04.2025 - 09:48

      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 yılı Kurban Bayramı dolayısıyla 7 hisse kurban vekâletini Türk Kızılay’a vererek, bu bağışların Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere değerlendirilmesini istedi. Vekâlet, Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz tarafından alındı.

      Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın kurban ibadeti vesilesiyle Kızılay’ımıza duyduğu güven, bizler için büyük bir onur ve motivasyon kaynağıdır. Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere teslim aldığımız yedi hisse kurban vekâleti omuzlarımıza önemli bir sorumluluk yüklüyor. Bu emaneti, dini vecibelere ve insani yardım ilkelerine tam uyumla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.” ifadelerini kullandı.

      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kurban Vekaletini Türk Kızılay’a Verdi

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.