Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.. İşte açıklamalardan satırbaşları:
“Filistin halkını sürekli taciz ederek, can ve mal güvenliğini hiçe sayarak, evlerine ve arazilerine el koyarak, altyapısını tahrip ederek, kalkınmasına engel olarak bölgedeki sorunun çözülemeyeceği açıktır.”
“Şayet bu şekilde hareket eder, Zengezur Koridoru'nun açılması başta olmak üzere verdiği sözleri tutarsa Ermenistan yönetimiyle ilişkilerimizi adım adım geliştirmeye hazır olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum.”
“(Türk SİHA'sının düşürülmesi) Hiç şüphe yok ki bu olay millî hafızamıza kaydedilmiştir ve vakti saati geldiğinde gereği muhakkak yapılacaktır.”
"Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışmaya fiilen devam eden emeklilerimizi bu ödemenin dışında bırakıyoruz."
“Konut ve kira sektöründe adil, dürüst, özenli ve makul şekilde hareket etmeyerek piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar getiriyoruz”.
“2053 vizyonumuzun önemli bir parçası olan 12'nci Kalkınma Planımızın hazırlıklarını önemli ölçüde tamamladık.”
"Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışmaya fiilen devam eden emeklilerimizi bu ödemenin dışında bırakıyoruz."

Yorum Yazın