• "İkinci tura kaldığı kesinleşti"
      Sandıkların tamamına yakınının sayıldığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda sonuçlanacağının kesinleştiğini söyledi.
    • "İkinci tura kaldığı kesinleşti"
      15.05.2023 - 13:53 | Güncelleme:15.05.2023 - 13:53

      CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin parti genel merkez binasında açıklamalarda bulundu.

      "SONUCU DEĞİŞTİRMEYECEK" 

      Dün yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güvenoyu alamadığına dikkat çeken Öztrak,“Şu an itibariyle, sandıkların tamamına yakını sayılmış yurt dışından gelen sandıklardan sadece 300 civarında sandık henüz sayılmamıştır. Bunlar da sonucu değiştirmeyecektir. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda sonuçlanacağı artık kesinleşmiştir. Dün sandığa gidip oy veren herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Katılım oranının yüzde 90’a yaklaşması demokrasimiz adına sevindiricidir” değerlendirmesinde bulundu. 


      “İKİNCİ TURDA MUTLAKA KAZANACAĞIZ" 

      28 Mayıs'ta yapılacak olan ikinci tur seçimleri için 15 gün boyunca hakkı, hukuku ve adaleti Türkiye’ye getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Öztrak, “Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Millet İttifakı, ipi önde göğüsleyecek. Biz kazanacağız. Kazanan demokrasi olacak, kazanan Türkiye olacak” diye konuştu.

      "İkinci tura kaldığı kesinleşti"
      "İkinci tura kaldığı kesinleşti"

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.