• İtalya’daki sel felaketinde can kaybı artıyor
      İtalya’nın kuzeyinde bulunan Emilia-Romagna bölgesinde geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış etkisiyle sel felaketi yaşandı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 13’e yükseldi.
    • İtalya’daki sel felaketinde can kaybı artıyor
      19.05.2023 - 00:56 | Son Güncelleme:19.05.2023 - 00:56

      İtalya’nın kuzeyinde bulunan Emilia-Romagna bölgesinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artıyor. Arama kurtarma çalışması yapan yetkililer, hayatını kaybedenlerin sayısının 13’e yükseldiğini açıkladı.

      İtalya’nın Emilia-Romagna bölgesinde şiddetli yağış nedeniyle en az 20 nehir taşarken, çok sayıda yerleşim yeri ve tarım arazileri sular altında kaldı. Bölgede 280’e yakın heyelan meydana gelirken evlerinde mahsur kalanlar helikopterlerle kurtarıldı. Emilia-Romagna Özerk Hükümeti Başkanı Stefano Bonaccini, Bologna’dan 3 bin, Faenza’dan ve Ravenna’dan 5’er bin kişi olmak üzere 13 bin kişinin tahliye edildiğini açıkladı.

      EMILIA-ROMAGNA GRAND PRIX’Sİ İPTAL EDİLDİ

      Bu hafta sonu Imola’da Formula 1 kapsamında yapılacak olan Emilia-Romagna Grand Prix’si, yakındaki Santerno Nehri’ndeki sel riski nedeniyle iptal edildi.

      İtalya’daki sel felaketinde can kaybı artıyor
      İtalya’daki sel felaketinde can kaybı artıyor

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.