• Lübnan’dan İsrail’e roketli saldırı
      Lübnan’ın İsrail’e 2 roket fırlatmasının ardından İsrail de karşı saldırı gerçekleştirerek Lübnan’a 15 topçu mermisi fırlattı.
    • Lübnan’dan İsrail’e roketli saldırı
      06.07.2023 - 16:00 | Güncelleme:06.07.2023 - 16:00

      Lübnan, sabah saatlerinde İsrail’e yönelik saldırı gerçekleştirdi. Lübnanlı yetkililer, İsrail-Lübnan sınırındaki bölgeye 2 roketin fırlatıldığını duyurdu. Fırlatılan roketlerin birinin Lübnan’ın kuzeyindeki Ghajar köyüne düştüğü açıklandı.

      İsrail’den misilleme
      İsrail güçlerinin de roket saldırılarının ardından Lübnan’a en az 15 topçu mermisi fırlattığı ifade edildi. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, “Lübnan’ın saldırılarına yanıt olarak İsrail Savunma Kuvvetleri şu anda roketlerin fırlatıldığı Lübnan bölgesine saldırıyor” denildi.
      Roket saldırılarında herhangi bir hasar kaydedilmedi.

      Lübnan’dan İsrail’e roketli saldırı

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.