• Sosyal medya unutmaz
      HÜDAPAR milletvekili adaylarının bazılarının eskiden sosyal medyada yaptıkları açıklamalar ortalığa saçıldı.
    • Sosyal medya unutmaz
      12.04.2023 - 11:54 | Güncelleme:12.04.2023 - 11:54

      HÜDAPAR milletvekili adaylarının sosyal medyada söyledikleri ortalığa saçıldı. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti listelerinden giren HÜDAPAR'lı  adayların sosyal medya geçmişleri ortalığa döküldü. Bu sosyal medya paylaşımları Cumhur ittifakı ortaklarını rahatsız eder mi bilmem? Yoksa rahmetli Süleyman Demirel'in dediği gibi "dün dündür; bu gün bu gündür" mü denilecek?

      Zekeriya Yapıcıoğlu Ak Parti İstanbul 3. Bölge 4. Milletvekili adayı (HÜDAPAR Genel Başkanı)

      Şehzade Demir AKP Gaziantep 6. Milletvekili adayı (HÜDA-PAR Genel Sekreteri )

      Serkan Ramanlı AKP Batman 2. Milletvekili adayı (HÜDAPAR Sözcüsü )

       Faruk Dinç AKP Mersin 4. Milletvekili adayı. HÜDA-PAR GİK Üyesi 

      Görüldüğü üzere HÜDAPAR'ın üst düzey yöneticileri ve Milletvekili adayları sosyal medyada Türk milleti ve devleti aleyhine epey çalışmışlar. Partinin üst düzey yöneticileri bu şekilde paylaşımlarda bulununca partinin üyeleri neler demez ki.  Cumhur ittifakı bileşenlerinden olan HÜDAPAR bu ittifakın diğer bileşenlerinden olan MHP ve BBP ile aynı düzlemde nasıl buluşacaklar çok merek ediliyor. Birde AK Parti içerisinde Türk Milliyetçiği konusunda ahkam kesen vekiller bundan sonra nasıl bir söylem geliştirecekler. 

      .

      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz
      Sosyal medya unutmaz

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son Saat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.