• İMDAT GÜREL
      İMDAT GÜREL

      Bizi Kimler Yönetiyor?

      Yayınlanma: 06 Ekim 2025 10:56

      Uzun zamandır yazmak istediğim bir yazıyla karşınızdayım. 

      Biliyormusunuz artık gelecek nesilleri istedikleri gibi hazırlıyorlar özellikle de kız çocuklarını görüyorsunuzdur çarşıda,  pazarda kız çocukları erkek çocuklarına nazaran daha açık saçıklar, bunun sebebi tabii ki bilinçli olarak yapılmış durumunda burada aileler ve çevre çok önemlidir. 

      Aile o çocuğuna öyle giyinmeyi müsaade ediyorsa çevrede onu kabul ediyorsa söylenecek bir şey yok artık evin içinde dahi giymediği kıyafeti sokakta giyer oldular ve bunu alıştıra alıştıra yaptılar gençlerimize bizlere ailelere, belki aman bundan ne olacak ki Bir şey olmaz Bir seferlikten bir şey gelmez dediğimiz çoğu şey sonu hüsran olmakta, biz çizgimiz olmazsa bir ritüverimiz olmazsa olacaklar bunlar bazı küfürlü hareketleri abes giyimleri vahşet bir toplum oluyoruz. 

      Tabii toplumu yönlendiriyorlar, bunlara karşı neredeyse gelmek imkansız gibi bir şey, moda adı altında bizlere işliyorlar bunu diziler, televizyonlar en büyük  destekçileri.

      Eğitimi ve şuuru çocuklara küçük yaşta vermek lazım, şuur nedir çocuk bilmezse ona göre hareket etmezse boşlukta olur ve herkes bunu kullanır kullanır derken alıp da bir şeyi de kullanmak anlamında değil verilen her mesajı kabul eder ve yapılma istenen toplum yaratılmak istenen toplum bu gibi kişilerle daha kolay oluyor. 

      Çocuğumuza kıyafetinden yiyip içeceği o koca kitabı izleyeceği televizyona kadar takip etmemiz lazım daha küçük yaşta cep telefonlarını ellerine vererek onların daha okula başlamadan vermek istediklerini o çocuk o yaşta alıyorum maalesef. 

      Elimizden bir şey gelmiyor deyip kenara çıkmamamız lazım, çocuklarımıza dünyayı keşfetmeleri için mutlaka yabancı dil öğretmemiz lazım yaşı küçük haberlerden ne anlar demememiz lazım. Türkiye ve dünya gündemini mutlaka takip etmesi lazım. Yaşı küçük diye kendi başına bırakmamamız lazım o izlediği oyunlar programlar onu programlıyor o çocuğu bilinçaltına yerleştiriyor daha sonra o bilinçaltıyla ne yapmak istenmişse ne bilinç altına yerleştirmişse onu yapıyor ve bunu aileler de engel olamıyor maalesef en büyük sorunumuz küçük çocuklara interneti sunmamız tablet olur bilgisayar oluruz cep telefonu olur ellerine vermemiz bunun sıkıntısını gelecekte çok yaşayacağız bu kaçınılmaz eğitimimiz hüsran bir an evvel toparlanmamız lazım meslek okullarının gerçekten adam akıllı meslek erbabı yetiştirmesi lazım.

      Toparlanma komedi'den birlik beraberlik olmak ümidiyle ahlaklı ve bilgili gelecek ümidiyle hoşça kalın.

       

      Yorum Yazın