Ana Sayfa
  • MENU
  • Emlak
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • İş Dünyası
  • Yaşam
  • Asayiş
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
  • Diğer
  • Türk Dünyası
  • Köşe Yazıları
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
Son Dakika Haberler, Gündemden Sıcak Gelişmeler - Son Saat
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
İş Dünyası
Teknoloji
Spor
Eğitim
Diğer
    • İMDAT GÜREL
      İMDAT GÜREL

      Toplumumuz

      Yayınlanma: 28 Ekim 2025

      Çok iyi bir toplumumuz var diyemeyiz hangi konuya değinsek orada toplumumuzun hüsranıyla karşılaşmaktayız. Eğitim küçüklükten başlar sonra ailede devam eder okullar böyle gider çalışma ortamı falan ne var ki ne okullarımızda ne ailemizde ne de çalışma ortamlarımızda böyle biz toplum olarak eğitilmemiz mümkün değil günümüze bakarak söylüyorum bunları. Toplumumuz yozlaşmak şöyle bir kenarda dursun bazı alışkanlıklarını da değiştirmiş oldu bunun en büyük sebebi içinde bulunduğumuz zamanla yine bakarak söylüyorum insan kendi derdine düşmektedir ulaşamayacak hayaller kurup onlara ulaşmaya çalışmak istemesidir, böyle olunca da etrafından kopuyor sadece etrafından kopmuyor aileden de kopuyor aynı aile bir çatı altında olan insanlar da birbirleriyle iletişim kurmakta artık güçlük çekiyorlar.

       

      Toplumumuz derken büyük küçük hiç ayırt etmeden söylüyorum toplu taşımada olsun kalabalık ortamlarda olsun sokakta tek başına yürürken dahil olsun hiç bir kaideye uymayan hareketler içerisindeyiz elimizdeki çöpü rastgele atarız kaldırımda yürürken iki kişi yürüyorsak yan yana yürüyüp kaldırımı kapatırız. Saygıyı sevgiyi çoktan kaybettik geri kazanmak için de hiçbir sabah sarf etmeyiz bencilleştik kendimizden şahsımızdan başka hiç kimseyle düşünmeyiz çapımıza göre hareket etmeyiz çapımızı aşarız hep bulunduğumuz durumu değil hayal ettiğimiz durumu yaşamaya çalışırız tabii bu sosyal medyanın büyük bir katkısı var böyle görünmemize böyle yaşamak isteği işimize birçok insan kendini kaptırmış ne yaptığını da bilmemektedir. 

       

      Toplumumuz hatalarınızın, topluluğundan çok uzaktadır nerede atalarımızın toplum ahlakı nerede şimdiki zamanın toplum ahlakı atalarımızda vardı ,önce ahlak ve maneviyat vardı şimdi ise maalesef ne ahlak nede bizde maneviyat var şimdiki nesli görüyoruz bundan sonraki nesillerin durumunu acaba görür müyüz ? bilemem ama hiç iç açıcı değil artık böyle giderse gelecek nesil daha kötü olacak zaman gösterecektir inşallah öyle olmaz en kısa zamanda yine ahlaklı ve maneviyatlı bir gençlik yetiştirilir gelecek bekliyor.

      Peki çözümü nedir güzel bir gençlik yetiştirmenin çaresi nedir İnşallah bunu da başka bir yazımızda dile getirelim sağlıcakla kalın hoşça kalın.

      Son Dakika Haberler, Gündemden Sıcak Gelişmeler - Son Saat

      Yorum Yazın

      Yazarın Diğer Yazıları

      • Toplumumuz

        28 Ekim 2025
      • Kelimenin Gücü

        20 Ekim 2025
      • Bizi Kimler Yönetiyor?

        06 Ekim 2025
      • Kem Gözler

        28 Eylül 2025
      • Vatan

        22 Eylül 2025
      • Sumut (Erbakan ) Filosu

        15 Eylül 2025
      • Gazze

        01 Eylül 2025
      • Koşturmaca

        25 Ağustos 2025
      • Ne Değişti?

        19 Ağustos 2025
      • HALK VE SÖMÜRÜ

        05 Ağustos 2025
      • YEŞİL YANDI

        28 Temmuz 2025
      • KİM KİMLE

        23 Temmuz 2025
      • ADALET

        14 Temmuz 2025
      • BOŞ VERMİŞLİK

        08 Temmuz 2025
      • NELER OLUYOR ?

        02 Temmuz 2025
      • NASIL MÜSLÜMANIZ ?

        29 Haziran 2025
      • OKSİJEN VE NEFES

        06 Haziran 2025
      • DÜŞE KALKA

        03 Haziran 2025
      • GENÇLİĞİMİZ

        02 Haziran 2025
      • ANNE VE GÜNÜ

        13 Mayıs 2025
    • Son Dakika Haberler, Gündemden Sıcak Gelişmeler - Son Saat
      Güncel Haberler
      • 29 EKİM (BUGÜN) BANKALAR AÇIK MI? Resmi işi olanlar dikkat! 29 Ekim bankalar yarım gün mü çalışıyor?
        29 EKİM (BUGÜN) BANKALAR AÇIK MI? Resmi işi olanlar dikkat! 29 Ekim bankalar yarım gün mü çalışıyor?
      • 29 EKİM MESAJLARI; Atatürklü, Türk bayraklı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları
        29 EKİM MESAJLARI; Atatürklü, Türk bayraklı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları
      • Dokuz Eylül Üniversitesi Maaş Promosyonu 2025 | Gözler dev bankada! Dev teklif geliyor
        Dokuz Eylül Üniversitesi Maaş Promosyonu 2025 | Gözler dev bankada! Dev teklif geliyor
  • Son Dakika Haberler, Gündemden Sıcak Gelişmeler - Son Saat
    • Künye
    • Önemli Telefonlar
    • KVKK Aydınlatma Metni
    • Hesap Bilgileri
    • Çerez Politikası
    • İletişim
    • Topluluk Kuralları
    • Hizmet Şartları
    • Gizlilik Sözleşmesi
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
  • facebook
  • Twitter
  • instagram
  • Linkedin
  • Youtube
© Copyright 2025 Son Saat Gazetesi Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Yazılım